Skip to main content

Hotelname

Category

Country | Region

PRICE

cena na osebo

Kraj:Hotel se nahaja v slikoviti vasici Gournes in je približno. 900 m od nežno poševnega peščenega zaliva. Majhne trgovine in gostilne se nahajajo na cca. Kokkini Hani je 1 km stran. Do središča mesta Heraklion z nakupovalnimi in zabavnimi prizorišči ter do letališča se lahko pripeljete po pribl. 15 km.

Oprema:

Mali znani hotel s tremi zvezdicami z 31 sobami je bil zgrajen v tradicionalnem kretskem slogu in ustvarja posebno vzdušje. Objekti vključujejo recepcijo, internetni kotiček (nasproti Geb.), WLAN, restavracijo in gostilno z lokalnimi specialitetami. V urejenem kompleksu na prostem je čudovit vrt in sladkovodni bazen z brezplačnimi stoli na plaži in senčniki, na plaži pa so ti na voljo za doplačilo.

Soba:

Dvoposteljne sobe (DR) so lepo opremljene in vam nudijo tuš / WC, sušilec za lase, telefon, satelitsko televizijo, hladilnik, klimatsko napravo in sef (odvisno od zgradbe). Te lahko rezervirate tudi za enkratno uporabo (DA). Rezervirate lahko tudi dvoposteljne sobe Junior suite za 2 osebi (DJ2), za 3 osebe (DJ3) in za 4 osebe (DJ4).

Šport in zabava:

Namizni tenis in pikado. Za doplačilo: občasni kretski večeri z BBQ in živo glasbo; različne vodne športe lokalnih ponudnikov na plaži.

Otroci:

V hotelu je igrišče za naše mlajše goste.

Polpenzion:

Raznolik zajtrk in večerja v samopostrežni obliki.
Opomba: potovanje z omejeno mobilnostjo: Upoštevajte, da ponudba naših hotelov na splošno ni primerna za osebe z omejeno mobilnostjo. Če pa vas zanima, bomo z veseljem zahtevali dodatne informacije za vaše osebne potrebe.

Covid-19 Standard: Prosimo, upoštevajte, da zaradi Covid-19 so novi higienski standardi v hotelih in to lahko privede do sprememb v mandatu, zlasti v gostinskih storitvah in število razpoložljivih barih in restavracijah.

Send inquiry

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .